Τελευταια Αρθρα

Η συσκευασία με μια νέα οπτική μάτια

Η συσκευασία με μια νέα οπτική μάτια

Η εποχή που κάποιοι έβλεπαν τη συσκευασία ως ένα… αναγκαίο κακό, ώστε να διακινούν τα προϊόντα επώνυμα και με ασφάλεια, έχει πλέον περάσει. Σήμερα η συσκευασία μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε. Μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων του τμήματος marketing μιας εταιρίας που θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων και στην καθιέρωση και επιτυχία του προϊόντος.

Η συσκευασία ενός προϊόντος είναι πολύ περισσότερα από αυτό που ίσως νομίζουμε ή φανταζόμαστε

Η συσκευασία μεταφέρει μηνύματα, εκφράζει τις αξίες της εταιρίας, του παραγωγού, των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτή. Είναι ο τόπος που συναντιέται ο καταναλωτής με το προϊόν και με τον παραγωγό η τον τυποποιητή. Είναι το μέσον που μπορεί να «ζωντανέψει» την επικοινωνία και να κάνει πιο ουσιαστική και προσωπική, άρα και πιο μονιμη τη σχέση καταναλωτή και προϊόντος.

Είναι η «φωνή» του προϊόντος στο ράφι, το στοιχείο διαφοροποίησής του που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

Στην ADVIDEA για να ζωντανέψουμε τη συσκευασία αι να την κάνουμε ένα ισχυρό εργαλείο marketing, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνικές δυνατότητες που αφορούν τόσο στον περιέκτη, όσο και στην εκτύπωση της αυτοκόλλητης ετικέτας.

No Comments

Post A Comment