Τελευταια Αρθρα

Ποια τα αρχικά βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατασκευή ιστοσελίδας:

Ποια τα αρχικά βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατασκευή ιστοσελίδας:

1) Κατανοήστε και αποσαφηνίστε τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε με την ιστοσελίδα σας. Σκεφτείτε για ποιο λόγο θέλετε μια ιστοσελίδα; Τι θέλετε να πετύχετε μέσα από αυτή;

2) Σκεφτείτε πως θέλετε να είναι η ιστοσελίδα σας. Αφιερώστε χρόνο να κάνετε έρευνα και να εντοπίσετε κάποιες ιστοσελίδες που ξεχωρίσατε και που σας εμπνέουν.

3) Δημιουργήστε έναν όσο το δυνατό λεπτομερή χάρτη του δικτυακού σας τόπου. Σκεφτείτε τι σελίδες και υποσελίδιες θα χρειαστείτε και τι περιεχόμενο θα πρέπει να περιέχει η κάθε σελίδα κλπ

4) Αποσαφηνίστε όλα τα εικαστικά στοιχεία που συνθέτουν την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, χρωματικές παλέτες, εικαστικά κλπ). Πέρα από το τι θα σας άρεσε σε μια ιστοσελίδα, πρέπει αυτή να είναι εναρμονισμένη εικαστικά με την υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα που έχετε ήδη χτίσει.

6) Αναζητήστε το φωτογραφικό υλικό που έχετε στη διάθεσή σας. Σκεφτείτε τι υλικό θα πρέπει να συμπληρωθεί με μια νέα ενδεχόμενη φωτογράφιση.

7) Συγκεντρώστε τα κείμενα που έχετε στη διάθεσή σας και κρατήστε σημειώσεις για όλα όσα θα θέλατε να πείτε μέσα από την ιστοσελίδα σας. Στην ADVIDEA μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό συνεργάτες κειμενογράφους, εξειδικευμένους στο περιεχόμενο ιστοσελίδων.

8) Βρείτε τη δομή, τον τύπο της ιστοσελίδας που θα σας άρεσε περισσότερο για να τον συζητήσουμε μαζί.

No Comments

Post A Comment