Τελευταια Αρθρα
ADVIDEA E.E. | Ποιότητα
15521
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15521,page-child,parent-pageid-266,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ποιότητα

Η ADVIDEA λειτουργεί με όλες τις προδιαγραφές ποιότητας που απαιτεί η συνεργασία της με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, αλλά και που επιβάλλει η φιλοσοφία της και η υπευθυνότητά της.

 

Στο πλαίσιο αυτό είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008

Όμιλος

Η ADVIDEA θέτει επίσης την ποιότητα ως πρώτο κριτήριο για την επιλογή των συνεργατών της και προμηθευτών της με στόχο να διασφαλίζει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση που παρέχει στους πελάτες της.

Newsletter

ADV!DEA

H ομάδα και τα στελέχη της ADVIDEA έχουν πίσω τους μια πολύχρονη ιστορία στο χώρο της διαφημιστικής επικοινωνίας, καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών above the line και below the line επικοινωνίας με ιδιαίτερη έμφαση στο branding, το Strategic Promotion και Retail marketing.

Για περισσότερα από 10 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες της, με δυναμικές υπηρεσίες που προάγουν, βελτιώνουν και ενισχύουν την εικόνα, την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις των προϊόντων τους.