Τελευταια Αρθρα
ADVIDEA E.E. | Προσωπικό
15519
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15519,page-child,parent-pageid-266,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Προσωπικό

Η ιστορία της ΑDVIDEA είναι η ιστορία των ανθρώπων της. Η επιτυχία της μέχρι σήμερα στηρίχτηκε στην προσωπική φροντίδα και την διαφορετική αντίληψη των στελεχών της και στην προσωπική εξυπηρέτηση που παρέχουν τα στελέχη της στους πελάτες της.

 

Με συνεχή εκπαίδευση πάνω στα καινούργια εργαλεία επικοινωνίας, με νεανικό ενθουσιασμό, αλλά και μεγάλη εμπειρία από στελέχη που έχουν βρεθεί σε σημαντικές διοικητικές θέσεις, οι άνθρωποι της ADVIDEA είναι συνεχώς δίπλα σας με άμεσες λύσεις για ότι χρειαστείτε.

Newsletter

ADV!DEA

H ομάδα και τα στελέχη της ADVIDEA έχουν πίσω τους μια πολύχρονη ιστορία στο χώρο της διαφημιστικής επικοινωνίας, καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών above the line και below the line επικοινωνίας με ιδιαίτερη έμφαση στο branding, το Strategic Promotion και Retail marketing.

Για περισσότερα από 10 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες της, με δυναμικές υπηρεσίες που προάγουν, βελτιώνουν και ενισχύουν την εικόνα, την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις των προϊόντων τους.