Τελευταια Αρθρα
ADVIDEA E.E. | Φιλοσοφία
15517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15517,page-child,parent-pageid-266,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Φιλοσοφία

Η Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να βρίσκεται πάντα εκεί που οι πελάτες της τη χρειάζονται, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζονται. Και για να το καταφέρνει αυτό, προσπαθεί να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες τους. Να προβλέπει τις εξελίξεις της αγοράς, να ενσωματώνει καινούργια εργαλεία επικοινωνίας, να αξιοποιεί την τεχνολογία, να δημιουργεί συνεργασίες.

Στόχος πάντα η εξυπηρέτηση που δε λύνει απλώς προβλήματα, αλλά που δημιουργεί αποτέλεσμα. Που «χτίζει» σχέσεις ανάμεσα στα προϊόντα και τους καταναλωτές, που συμβάλλει στην ανάπτυξη των πελατών της με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στις διεθνείς αγορές.

 

Στόχος της είναι να παρέχει πάντα την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών τόσο στους μεγάλους πολυεθνικούς πελάτες της όσο και σε εκείνους που ξεκινούν τώρα με προοπτική την ανάπτυξη.

Newsletter

ADV!DEA

H ομάδα και τα στελέχη της ADVIDEA έχουν πίσω τους μια πολύχρονη ιστορία στο χώρο της διαφημιστικής επικοινωνίας, καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών above the line και below the line επικοινωνίας με ιδιαίτερη έμφαση στο branding, το Strategic Promotion και Retail marketing.

Για περισσότερα από 10 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες της, με δυναμικές υπηρεσίες που προάγουν, βελτιώνουν και ενισχύουν την εικόνα, την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις των προϊόντων τους.