Τελευταια Αρθρα
ADVIDEA E.E. | Branding
15389
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15389,page-child,parent-pageid-223,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Branding

Χτίζουμε νέα δυναμικά brands από την αρχή και δημιουργούμε υπεραξίες με προοπτική σε βάθος χρόνου. Στόχος μας δεν είναι ένα ακόμα ελκυστικό brand στην αγορά, αλλά ένα βιώσιμο που θα εξασφαλίζει την επένδυσή σας και δεν θα αποσυρθεί σύντομα από τα ράφι.

 

Έχοντας στόχο την εξωστρέφεια, και αξιοποιώντας την πείρα των στελεχών μας σε διεθνείς πελάτες, η ομάδας μας μελετά τη διεθνή αγορά και σχεδιάζει brands που να μπορούν να είναι ανταγωνιστικά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αναλαμβάνει υπηρεσίες που αφορούν σε: Brand identity, Logo, Company profile, Store profile

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στη συσκευασία. Μελετάμε τα υλικά σε σχέση με προϊόν τις συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς, τις συνθήκες υγρασίας, αν πρόκειται για υλικό ψυγείου ή που εκτίθεται στον ήλιο και προτείνουμε την καλύτερη και πιο ανθεκτική λύση.

 

Επίσης, αντιμετωπίσουμε τη συσκευασία ως εργαλείο marketing που μπορεί να δημιουργήσει μια προσωπική σχέση ανάμεσα στο προϊόν και τον καταναλωτή, εφαρμόζοντας τις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας (μεταβλητά δεδομένα, augment reality, Qr codes κλπ)