Τελευταια Αρθρα
ADVIDEA E.E. | Digital Marketing
15398
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15398,page-child,parent-pageid-223,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Digital Marketing

Επενδύοντας στην τεχνογνωσία και σε συνεργασία με μια ισχυρή ομάδα στελεχών  διακρίνονται για την εξειδικευμένη γνώση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη δουλειά τους, όπως προγραμματιστές, web designers, κειμενογράφοι κειμένων διαδικτύου και άτομα με απόλυτη εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, η ADVIDEA προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες στο Digital Marketing.

 

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πελάτες της, με τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες και να γίνεται μέρος της επιχειρηματικής τους δράσης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους.

 

Πάνω από όλα φροντίζει να  επιτυγχάνει απόλυτα οικονομικές και προσιτές λύσεις που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες των πελατών της.

Η ADVIDEA, πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει:

 

Την κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων που γίνονται εργαλείο για την επίτευξη των στόχων σας και εκφράζουν τις αξίες της εταιρίας σας διαχρονικά.

Την κατασκευή ιστοσελίδων προσώπων, φορέων, ομάδων και κάθε είδους ιστοσελίδα.

Την παρακολούθηση SEO για την καλύτερη ανάδειξη των ιστοσελίδων, ώστε το κοινό να φτάνει εύκολα στη σελίδα σας μέσα από τις μηχανές αναζήτησης.

Την κατασκευή και υπεύθυνη διαχείριση e-shops για επίτευξη σημαντικών πωλήσεων.

Την ηλεκτρονική προβολή εταιριών και προϊόντων με τις πιο εξελιγμενες μεθόδους ηλεκτρονικού μάρκετινγκ.

Τη διαχείριση των social media των πελατών της.

Ψηφιακές εφαρμογές που αφορούν στο packaging και στην προώθηση πωλήσεων (augment reality, one to one επικοινωνία, Qr codes κ.λπ)