Τελευταια Αρθρα
ADVIDEA E.E. | Graphic Design
15404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15404,page-child,parent-pageid-223,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Graphic Design

H ADVIDEA διαθέτει ένα οργανωμένο ατελιέ με έμπειρους σχεδιαστές με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες δημιουργικές και κυρίως λειτουργικές λύσεις στον τομέα της γραφιστικής δημιουργίας και της έντυπης επικοινωνίας. Μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει έναν τεράστιο όγκο παραγωγών από απλά έντυπα σε εκατομμύρια αντίτυπα, μέχρι και τις πιο σύνθετες εφαρμογές που καλύπτουν όλο το φάσμα της above και below the line επικοινωνίας.

 

Για το σκοπό αυτό η εταιρία συνεργάζεται με τις πιο εξειδικευμένες εκτυπωτικές μονάδες της αγοράς για να σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και κυρίως με απόλυτη αξιοπιστία στους χρόνους παράδοσης. Η ευελιξία μας στον τομέα αυτό που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι το ισχυρό μας όπλο.

Η μεγάλη μας εμπειρία και ευελιξία στην παραγωγή εντύπων μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο της έντυπης επικοινωνίας. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία στη χώρα στην παραγωγή και διανομή εκατομμυρίων εντύπων σούπερ μάρκετ και καταστημάτων που φτάνουν σε κάθε πόρτα σε κάθε νοικοκυριό.

 

Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς:

 

  • DIRECT MAIL
  • MAIL BOX
  • DOOR TO DOOR MAIL
  • STREET TEAMS DISTRIBUTION